İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - sebar

Sayfa: [1] 2 3
1
Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı II. dönem genel zümresi.

2
cnc hakkında genel bilgiler

3
Her geçen gün kan kaybeden Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanının aktif hale gelmesi ve kaliteli öğrenci çekebilmesi için CNC dalının açılması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bu dalın açılması için bir takım prosedürün yapılması gerekiyor. ekteki dosyanın dikkatli bir şekilde doldurulup bakanlığın ilgili birimine verilmesi gerekiyor. Bu konuda desteklerinizi bekliyorum. Çevrenizde bulunan Mobilya firmaları ile irtibat kurup bu dala ihtiyaçlarını belirten bir yazı veya oluşturacağımız bir matbu form ile bunlardan alacağımız bir yazı bizim çok işimize yarayacaktır.
Batıkent EML den Hüseyin bey ile bu konuda bir çalışma yapmak için kolları sıvadık. Bu konuda yapacağınız her türlü desteğe ihtiyacımız olacaktır. Bizi yalnız bırakmayın lütfen.
Barış YILMAZ
0505 2990975
SİNCAN EML

4
2014-2015 genel zümre ortaöğretim kurumları yönetmeliğine uygundur.

5
Malumunuz bu yaz bizlerde seminerli olduk. Haziran dönemimde okulumuzun bize sunduğu çalışma programına göre Teknik Resim dersi için yaptığım bir çalışma.
 Okullar değişik şekillerde çalışmalar yaptı. Kimisi konusunda uzman birilerini, kimisi ne yapıyorsanız yapın zaten bizde bilmiyoruz deyip geçti. Süre konusunda değişik zaman dilimleri ortaya konuldu. Kimi okul 3 ders saati yaptı kimi okul 4 saat( 60 dakika) üzerinden planlamalar yaptı. Ücret yönetmeliğinde öğretmenlere yaptıkları seminer çalışması için haftalık 15 saat ücret ödenir denilmekte. Ama bakanlığa sorduğumda süre ile ilgili bir kısıtlamanın olmadığına dair bir görüş belirttiler.
Bu çalışma belki bir yol haritası olarak size fikir verebilir. 

6
Öğrencilerimizin girebileceği 4 yıllık lisans ve sınavsız geçişten faydalanarak 2 yıllık ön lisans programları ektedir. Benim gördüğüm 2 adet daha okul eklenmiş.


Sayfa: [1] 2 3