İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - AtakanBen

Sayfa: [1]
1

Web Site İsmi : Fakrocatipenceresi.com


Site Başlığı : Çatı Penceresi ve Fakro Çatı Pencereleri - Fakrocatipenceresi.com


Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2017




Site Tanıtımı : Günümüzde en sık kullanılan You are not allowed to view links. Register or Login modelidir. Kullanım kolaylığı sayesinde  tercih sebebidir. Bu ürün merkezi fakro yöntemiyle açılabilmektedir. 180 derece çevirme özelliğine sahiptir.


Dileyen kullanıcılar malzemeye aksesuar ekleyebilirler. Aksesuar olarak, gölgelik, elektrikli gölgelik, ve panjur arz kullanılabilir. Bu ürünler dış aksesuar olarak nitelendirilir. Aynı zamanda iç kısmada estetiklik katılabilir. Stor perde, ve sineklik olarak kullanılabilir. Çatı pencereleri modelleri arasında en sık kullanılan çatı penceresi modelidir. Bulunduğu alana hava ve ışık girmesini sağlamaktadır. 180 derece çevrilebilme özelliğine sahiptir. Bu durum temizleme işlemlerinde sık kullanılır. Standart fakro çatı penceresine ek olarak aksesuar takılabilir. İç ve dış kısma da takılabilir. Bu uygulama ile gökyüzünün çok net görünmesine olanak sağlamaktadır.Hem görünüm hemde kullanım açısından kolaylık sağlamaktadır.


Standart You are not allowed to view links. Register or Login Çeşitleri Nelerdir?


Tek açılım sistemli olarak farklı bir modele sahiptir. Modellerdeki amaç ısı ve enerji tasarrufu sağlamaktadır. Pencere boyutuna göre, üründe ona göre üretilir. Aynı zamanda kişiye özel bir güvenlik bölümü oluşturulabilir. Örneğin cam önüne eklenen demir korkuluk isteğe bağlı özel bir üretimdir. Son teknolojin getirmiş olduğu bu ürün, bir diğer çeşidi olan standart fakro çatı penceresi tek açılımlı olarak bilini. Güvenlik açısından kusursuz özelliğe sahiptir. Temizlik ve kullanımı çok kolaydır. Geniş çaplı açılım sayesinde çok daha güvenlidir. Malzemeye elektro ürünler de dahil edilebilir. Bu durum kullanıcının seçimine bağlıdır.


Standart Fakro Çatı Penceresi Nasıl kullanılır ?


Özel tasarımıyla ışık ve ısı dengesiniayarlayarak, hem şık bir görünüm kazandırır. Hem de derece sayesinde gerekli havayı sağlamış olur. Özel olarak belirtilen bu malzemede %6-%8 arasında daha fazla cam yeri mevcuttur. Fakro  çatı modeli genellikle çatı aralarında kullanılması daha uygundur. Ölü alanları canlı hale getirmeye yarayan bir sistemdir. 1.sınıf kalitede ahşap üründen yapıma sahiptir. Pencere ünitesi, Pencere kolu,otomatik ventilasyon ile kullanıcılara kolaylık ve güvenlik sağlamaktadır. Bu malzemede cam alanı daha fazladır. Bu yüzden odaya ışık verme oranı daha fazladır. Modern ve şık haliyle kullanıcıların kalbini fethedecek bir tarzdadır.


Standart Fakro çatı Penceresi Fiyatları Nelerdir?


Boyut özelliğe göre farklılık gösteren ve özel malzemelerden yapılan bu ürün sitemizden sipariş vererek ürüne ulaşabilirsiniz. Bu sayede ürünü uzun yıllar kullanmanızın garantisini size vermiş oluruz.


Sayfa: [1]