İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - icmekan

Sayfa: [1]
1
 [font=]Sizlere ortak sayfalarımızdan daha önce bir kaç kez seslenmiştim. Amacımız alanımızı yeni bilgi ve teknolojiye uygun donanımlarla güncelleyerek öğrenci alan seçimlerinde yaşadığımız sorunları bir an önce aşmak. Bunun için öğretmen eğitimlerine çok önem veriyoruz.
 Bu konuda çalışmalarımızın ilk aşaması olan, Bilgisayar Destekli Yazılımların alanımız da kullanmasını sağlamaktı. MEB ile yapılan görüşmeler sonucun da Alphacam programının alanımızda kullanılması, öğrenci bilgisayarlarına Homework versiyonunun ve Okullarında CNC makinesi olanlara ise eğitim lisansı verilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Bir olumsuzluk olmazsa kısa bir süre içerisin de protokol imza aşamasına gelecektir.[/font]

 Bizlerin de alan öğretmenleri olarak şimdiden hazırlıklarımızı yapmamız gerekiyor. İlk etapta çeşitli illerden gelen öğretmenlere programın eğitimi verilecek ve bu arkadaşlardan aldıkları eğitim doğrultusun da illerinde Mahalli hizmetiçi eğitim vermeleri istenecek.
 Yapmamız gereken ise; Öncelikle okullarında CNC makinesi bulunan ve bulunduğu ilde bu çalışmayı koordine edebilecek arkadaşların benimle irtibata geçmesi. Sürece hazırlıklı olursak bu konuda ki açığımızı bir an önce kapatmış oluruz.
 Katkılarınızı bekliyoruz.
 Sayfaya üye olmayan arkadaşlarınızı da bilgilendirirseniz sevinirim.
 Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı Ankara Çalışma Grubu
 İletişim:
 Hüseyin KALELİ 0532 618 19 09 icmekantsr@gmail.com
 Bilgilerinizi Mesaj veya e posta yoluyla gönderebilirsiniz.
 (Ad Soyad - İli-İlçesi-Okulu Tel No- e- Posta Adresi)

2
       En güncel program Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı için Adeko 2014 Meb ve Adeko yazılım arasında yapılan protokol gereği Alan bilgisayarlarınıza ve kendi bilgisayarlarınıza lisanslı versiyonu kurabilirsiniz.  Açıklama Facebook ( Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı Çalışma Grubu ) sayfasında.

3
         Biz Ankara da bulunan Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alan Öğretmenleri olarak, Alanımızın içinde bulunduğu sorunları aşabilmek için bir çalışma grubu kurduk. Ayda bir gün toplanarak neler yapabileceğimizi konuştuk. Öncelikle Öğretmen eğitimleriyle başladık. Yazılımcı firmalarla görüşerek (Topsolidwood, Alphacam ve Adeko eğitimlerini aldık ve eğitimlerimiz devam ediyor. Yine birlikte hareket ederek MEB Adeko yazılım arasında imzalanan protokol gereği alanlarımıza Adeko 14 programlarını kurduk. Şu andaki hedefimiz Alanımıza Bilgisayarlı Üretim (CNC) dalını açabilmek. Kısaca bu çalışmalarımızı hep birlikte diğer şehirlerde bulunan arkadaşlarımızla birklikte daha güçlü bir halde yapabilmek. Çalışma gruplarını diğer şehirlerimizde de kurarak sesimizi daha güçlü duyurabilmek. İlgilenen gönüllü arkadaşlar olursa bağlantı kurabilirler.    0532 618 19 09
       İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Öncelikle Adeko 14 ü Alanlarımıza kurabilmek için Adeko yazılımın gönderdiği 2 adet form var..Formları elif@adeko.com veya bana icmekantsr@gmail.com adresinden ulaşırsanız. temin edebilirsiniz. İçerik alanınızdaki bilgisayar sayısı ve öğretmen lisansalrı ile ilgili sayı isteniyor. Diğerinde ise okul müdürünün onayı ile sorumlu kişinin belirtilmesi gerekiyor. evrakları doldurup onaylatıp elif@adeko.com adresine taratıp göndermeniz yeterli. Gelen lisans kodlarına göre bilgisayarlarınıza adeko 14 ü kurabilirsiniz.
Gerekli formlar ve açıklama, (Facebook) Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı Öğretmenleri

Sayfa: [1]