Gönderen Konu: Site kuralları-Kullanım şartları (Üyelik Sözleşmesi)  (Okunma sayısı 224357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

www.mesleklisesi.net

  • Ziyaretçi
Site kuralları-Kullanım Şartları (Üyelik Sözleşmesi)

Sitemizi kullananların (Ziyaretçi ya da üye) Site Kurallarını ve Site Gizlilik İlkelerini kabul etmeleri gerekir.

Sitemize verdiğiniz kişisel bilgileriniz sistem tarafından gizli tutulur. E-Mail adresinizin diğer üyeler ve kullanıcılar tarafından görünüp görünmemesi sizin onayınıza kalmıştır. Bu konuda yaşanan ihlalleri ve sorunlarınızı Site Yöneticisine (mesleklisesi.net(at)hotmail.com)'a bildirebilirsiniz.

Sitemiz kurallara uymayan kullanıcıların üyeliklerini önceden bilgi verilmeden silme hakkını saklı tutar.

Telif hakları gereğince size ait olmayan yazı ve materyallerde kaynak belirtmek zorundasınız. Kaynak belirtmeden yayınlanan materyallerde sorumlulk kullanıcıya aittir ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemizde müstehcen, taciz edici, kin, tehdit, başkalarının gizliliğine saldırı, cinsel yönlendirme, pornografik içerik, yasadışı yazılım, bilgisayar virüsleri, veya kanuna aykırı her türlü materyal, kamu ve özel kurumla kuruluşları rencide edici içeriklerin yayınlanması yasaktır.

Lisanslı programların crack,  serial, key vb anahtarları site üzerinden paylaşılmamalıdır. Program sahiplarinin izin verdiği kadarıyla paylaşım serbesttir.

Yazacağınız her türlü mesajdan yalnızca siz sorumlu sayılırsınız. Üyeler tarafından yazılacak yasal olmayan bilgiler ve/veya paylaşımlardan sitemiz, site yöneticileri ve editörleri hiç bir sorumluluk üstlenmez.

Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınmamalıdır.

(Forumda şahsınızı, herhangi bir kurumu ya da kuruluşu hedef alan, yıpratan yazıların olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geciniz.)

Siteye eklenen tüm yazılar ve dosyalar (resim, yazı, animasyon) siteye ait olur. Sonradan yazan veya gönderen kişi istese bile, yönetim istemedikten sonra silinemez. Üye herhangi bir hak iddia edemez. Kişi siteden ayrılsa bile yazıları ve dosyaları sitede kalır.

Siteye eklenen dosya ve linkler konusunda sitemiz herhangi bir garanti vermez..

Üyelik sözleşmesinin güncelleme hakkı saklıdır. Kurallar her zaman değiştirelebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir. Bu yüzden her fırsatta okunması gerekmektedir. Yeni kuralları kabul etmeyenlerin üyeliklerinin iptalini talep etme hakları vardır.

E-posta adresiniz aynı zamanda "e-mail listemize" eklenir. Bu mail adreslerine site yönetimi e-mail gönderebilir. E-mail alımını, istediğiniz zaman profilinizdeki ayarlardan kapatabilirsiniz.

Sitemizin içeriği bilgilendirme amaçlı olup güncelliği ve güvenilirliği konusunda herhangi bir güvence verilmez.

Sitemizi ziyaret eden herkes yukarıdaki kullanım şartlarını kabul etmiş sayılırlar.

Meslek Lisesi Bölümleri, Meslek Öğretmeni, Teknik Öğretmenler

Google Reklamları








Paylaşmak güzeldir