Gönderen Konu: Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı CNC programı Protokol  (Okunma sayısı 7616 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı icmekan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
  • Teknik öğretmenler sitesi
    • Profili Görüntüle
 [font=]Sizlere ortak sayfalarımızdan daha önce bir kaç kez seslenmiştim. Amacımız alanımızı yeni bilgi ve teknolojiye uygun donanımlarla güncelleyerek öğrenci alan seçimlerinde yaşadığımız sorunları bir an önce aşmak. Bunun için öğretmen eğitimlerine çok önem veriyoruz.
 Bu konuda çalışmalarımızın ilk aşaması olan, Bilgisayar Destekli Yazılımların alanımız da kullanmasını sağlamaktı. MEB ile yapılan görüşmeler sonucun da Alphacam programının alanımızda kullanılması, öğrenci bilgisayarlarına Homework versiyonunun ve Okullarında CNC makinesi olanlara ise eğitim lisansı verilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Bir olumsuzluk olmazsa kısa bir süre içerisin de protokol imza aşamasına gelecektir.[/font]

 Bizlerin de alan öğretmenleri olarak şimdiden hazırlıklarımızı yapmamız gerekiyor. İlk etapta çeşitli illerden gelen öğretmenlere programın eğitimi verilecek ve bu arkadaşlardan aldıkları eğitim doğrultusun da illerinde Mahalli hizmetiçi eğitim vermeleri istenecek.
 Yapmamız gereken ise; Öncelikle okullarında CNC makinesi bulunan ve bulunduğu ilde bu çalışmayı koordine edebilecek arkadaşların benimle irtibata geçmesi. Sürece hazırlıklı olursak bu konuda ki açığımızı bir an önce kapatmış oluruz.
 Katkılarınızı bekliyoruz.
 Sayfaya üye olmayan arkadaşlarınızı da bilgilendirirseniz sevinirim.
 Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı Ankara Çalışma Grubu
 İletişim:
 Hüseyin KALELİ 0532 618 19 09 icmekantsr@gmail.com
 Bilgilerinizi Mesaj veya e posta yoluyla gönderebilirsiniz.
 (Ad Soyad - İli-İlçesi-Okulu Tel No- e- Posta Adresi)

Meslek Lisesi Bölümleri, Meslek Öğretmeni, Teknik Öğretmenler

Google Reklamları








Paylaşmak güzeldir