İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - sebar

Sayfa: [1] 2 3 ... 6
2
bazı isimler kalmış bunları da değiştirmeniz lazım:) elinize sağlık

3
Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı II. dönem genel zümresi.

4
saygı değer hocalarım;


hazırlamış olduğum anket çalışması. koordinatör olarak gittiğiniz işletmelere veya imkanlarınız ölçüsünde çevrenizde bulunan işletmelere ulaştırıp bu anketi uygularsanız sevinirim.
bir de bu anket sonuçlarını bana ulaştırmanız lazım.


iletişim bilgilerim:
Barış YILMAZ (0505 2990975)
sincan mesleki ve teknik anadolu lisesi
selçuklu mah. lise cad. no:23 SİNCAN/ANKARA
NOT: ıslak imza gereklimi bilmiyorum. tarayıcıda taratıp
yilmaz.baris@hotmail.com 
adresinede gönderebilirsiniz.

5
sayın hocalarım;
Maalesef durum özellikle küçük yerleşim yerlerinde aynı. Büyükşehirler de nüfus yoğunluğundan dolayı belki fazla hissedilmiyor ama zamanında öğrenci yok diye sınıf açamadığımız zamanlarda oldu. Ama şöyle bir gerçek var ki alan öğretmenlerimizin umurun da bile değil. Çünkü çoğu meslekte 20*25 yılını doldurmuş bilgisayar bile açmaya imtina eden kişiler durumunu düşmüştür. bu saatten sonra bana birşey olmaz deyip banane deyip köşelerine çekilmiş durumdalar. Bakanlıkta acaba kaç tane mobilyacı öğretmen var. Veya bizim alanımızla ilgili kararları kimler veriyor. benim bilgim yok.
       diyeceksiniz hocam biz alanda makine bile bulamıyoruz siz cnc den bahsediyorsunuz. haklısınız ama bir yerden başlamalı. batıkent emlde Hüseyin hocam var. yılların öğretmeni ama daha çabalıyor. 3d max dersleri veriyor. okulunda yarışmalar düzenleyerek iyi öğrencileri çekmeye çalışıyor. geçenlerde konuştuk 8 ortalama ile öğrenciler gelmiş. Adeko firması ile irtibat kurup bize ufak çapta bir seminer verdirdi. firma bilgisayar lab. ve öğretmenlere ayrıca lisanlı program verdi. ama kaç kişi bunu aldı bilmiyorum.
         üniversiteleri sormuşsunuz. halleri içler açısı bence. teknoloji fakülteleri oldular. çoğu öğrenci bulamıyor. geçenlerde gaziye gitti. aslında ben düzce tef mezunuyum. yüksek lisantan dolayı oradaki değerli hocalarımla tanışma fırsatı buldum. cevdet, nihat, kemal, hasan özgür, hamza, musa bey ve diğerleri ile belli aralıklarla görüşmeye çalışıyorum. 24 kontenjanı zor doldurmuşlar. meslek lisesi kontenjanı boş. düzce de 1 öğrenci muğla da yok. düşünün nereye gidiyoruz. gazi daha yeni cnc aldı. kurulumu yeni yapıldı.
      makine alanı gibi cnc dalını açmalıyız diye düşünüyorum. bizi kurtarır mı bilmiyorum. ama çabaladık deriz. sizden ricam bir anket çalışması hazırlıyorum. cnc dalının açılması için. ne kadar çok firma ve başka şehirler olursa bir ses getirir diye düşünüyoruz. düzenleme bitince buradan paylaşırım. ilk mesajda iletşim bilgilerim var. yardımcı olabileceğim her konuda hazırım. face dende iletişim kurabiliriz.


6
cnc hakkında genel bilgiler

Sayfa: [1] 2 3 ... 6