Gönderen Konu: 2019-2020 - 11.sınıflarda okutulacak derslerle ilgili dikkat edilecek hususlar  (Okunma sayısı 6608 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Teknik Ögretmen

  • AML
  • ********
  • İleti: 622
    • Profili Görüntüle
11.sınıflarda okutulacak derslerle ilgili dikkat edilecek hususlar  için  You are not allowed to view links. Register or Login
2019-2020 ÖĞRETİM YILINDA 11.SINIFLARDA DAL DERSLERİNİN BELİRLENMESİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Talim   ve   Terbiye   Kurulunun   2017-104   ile   2018-57  sayılı  kararları  ile  kademeli  olarak uygulamaya konulan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin alanlarına ait haftalık ders çizelgeleri ve çerçeve öğretim programları, daha önceki yıllarda 9. ve 10. sınıflarda uygulanmış olup 2019-2020 öğretim yılında 11.sınıflardadauygulanacaktır.

Bu kapsamda okullar arası farklı ders seçimi ve ders süresi belirlenmesi çeşitli sorunlara neden  o   lduğundan  okullar  arası  birliğin  sağlanması için   2019-2020  öğretim  yılı  başında You are not allowed to view links. Register or Login internet adresinde yayımlananalanların Anadolu meslek programı (AMP) ve Anadolu teknik programı (ATP) haftalık ders çizelgelerinin,

1.11. sınıf haftalık ders çizelgelerindeki ortak ve alan ortak derslerinin tamamı seçilecektir

2.11. sınıf dal dersleri belirlenirken ders bilgi formlarındailgili dala ait programın türü  (AMP/ATP) dikkate alınarak 11.sınıf olarak belirlenen derslerin tamamı seçilipönerilen süreler de uygulanacaktır

3.11.  s  ınıfta  s   eçmeli  ders  olarak okutulacakmeslek  dersleri12.  s  ınıf  derslerinden seçilmeyecektir.

4.Seçmeli  olarak  okutulacak  meslek  dersleri  alanın diğer  dallarından  veya  diğer alan/dallardan seçilen derslerin süreleri değiştirilmeden uygulanacaktır.

5.Kazanıma dayalı bireysel öğrenme materyalleriyazım ve inceleme çalışmaları devam ettiğinden bazı bireysel öğrenme materyalleri yayında değildir. Çalışmalar tamamlanana kadar yeterliliğe dayalı olan bireysel öğrenme materyallerkullanılabilecektir.

6.Alan/dal derslerinin yıllık planlarınınhazırlanmasında ve derslerin işlenmesinde ders bilgi formu/modül bilgi sayfaları esas alınacaktır.
Konu başlıklarında ve mesajlarda TAMAMEN BÜYÜK harf kullanmamaya özen gösterelim.

Lütfen Türkçemizi doğru kullanalım.

Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşınız.

Meslek Lisesi Bölümleri, Meslek Öğretmeni, Teknik Öğretmenler

Google Reklamları








Paylaşmak güzeldir